ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Video’s met informatie over bladen van natuursteen

Wilt u meer informatie over natuursteen verkrijgen, dan bent u bij ons op het goede adres. Op onze website kunt u diverse video’s bekijken waarmee u een beter beeld van natuursteen krijgt. U kunt ook zien hoe een werkblad wordt opgemeten. De verschillen, voordelen en nadelen worden per materiaal op een rijtje gezet voor u, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken. De materialen die wij aanbieden zijn terrazzo, keramiek, composiet en graniet. Mocht u meer informatie over natuursteen willen krijgen of nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of een offerte aanvragen.

Natuursteen is een product uit de natuur. Graniet is een uniek product, omdat er geen stuk hetzelfde eruit ziet. Alles wat in de natuur ontstaat, is uniek. Naast een keukenblad is het ook mogelijk om een tafelblad, badkamerblad of vensterbank bij ons aan te schaffen. De YouTube video’s op onze website laten u een voorbeeld zien van hoe het materiaal eruit ziet en wat de voordelen en nadelen hiervan zijn.

Welke natuursteen past het beste bij u?

Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Drinkt u bijvoorbeeld elke avond een glas wijn, dan is een granieten tafelblad niet de ideale keuze. Als er een glas wijn of een ander bijtend middel omvalt op het granieten blad, dan kan dit voor blijvende schade zorgen. Wilt u een blad van stevig materiaal die wel tegen een stootje kan, dan is graniet wel een uitstekende keuze. Graniet is namelijk hittebestendig en krasbestendig.

Wij adviseren om zowel bij terrazzo, granieten, keramische en composieten blad altijd gebruik te maken van onderleggers en snijplanken. Zo voorkomt u eventuele schade en kunt u langer genieten van uw keukenblad en tafelblad. Want ook al kunnen sommige natuurstenen werkbladen goed tegen hitte, krassen, stoten of andere veel voorkomende oorzaken van schade aan werkbladen.

Mocht u nog vragen hebben en staat uw vraag niet in de FAQ, neem dan gerust contact met ons op voor het beste advies. Onze specialisten staan telefonisch voor u klaar. U kunt ook onze LiveChat functie raadplegen of een offerte aanvragen. In laatste geval heeft u niet alleen een antwoord over onze verschillende materialen; u kunt er ook meteen een prijsje aan koppelen.