ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Terrazzo

Het materiaal terrazzo is een handgemaakt product. Terrazzo wordt gemaakt door korrels van natuursteen en marmersteen. Deze korrels worden gemengd met cement....verder lezen

Waarom is het materiaal bij u zo goedkoop?

Dit komt door verschillende factoren die meespelen. Wij hebben geen kosten die betaald hoeven worden aan het huren van panden, het inrichten van showrooms, enorme opslagruimtes, grote voorraden en een overschot aan personeel. Verder staat de fabriek pal naast de voorraden en zijn we geen kosten kwijt aan tussenpersonen die een deel van de winst houden. Onze lagen prijzen betekenen niet dat onze kwaliteit minder is. Wij leveren alleen bladen die van topkwaliteit zijn gemaakt en met alle zorg en aandacht geproduceerd worden. Wij leveren de bladen bij u thuis en kunnen deze ook voor u installeren, indien u dit wenst. U kunt er ook voor kiezen om het blad zelf op te meten of dat te laten doen door onze specialisten.

Wilt u gedetailleerde informatie, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren naast terrazzo keukenbladen ook diverse bladen van composiet, keramiek en graniet.[/readmore]

Terrazzo bladen direct uit de fabriek.

Wilt u een prachtig blad aanschaffen, maar wilt u niet betalen voor alles eromheen, zoals de voorraden en showrooms? Dan bent u bij ons op het goede adres. Een terrazzo keukenblad gaat jarenlang mee met de juiste behandeling. Wij leveren de bladen rechtstreeks vanuit de fabriek, zodat het blad in zijn perfecte staat en topconditie wordt geleverd.

Natuursteen van het beste kwaliteit. Graniet, terrazzo, composiet en keramiek.

Onze kwalitatieve bladen van natuursteen worden voor een scherpe prijs aangeboden. De marktleiders op het gebied van natuursteen zijn de merken Silestone en Compac. De prijs/kwaliteit verhouding van Compac trekt vele mensen aan. Naast keukenblad, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken van terrazzo, kunt u bij ons ook kiezen voor een blad van composiet, graniet en keramiek. wij leveren in zowel België als in Nederland en de rest van Europa. Indien u dit wenst, kunnen wij het blad ook installeren tegen een kleine vergoeding. Het is belangrijk dat u een steen van kwaliteit kiest. Een zeer goedkope steen is vaak van een mindere kwaliteit. Deze stenen kunnen voor vervelende gevolgen zorgen. Een blad van een slechte steen kan snel gaan slijten en zelfs gaan breken. Wij leveren direct uit de fabriek.

 

Youtube video’s over natuursteen bladen.

De Youtube filmpjes op onze website geven u een beeld over bladen van natuursteen. De verschillen en eigenschappen worden per materiaal uitgelegd. Mocht u nog meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op onze website kunt u ook meer informatie vinden over hoe een werkblad in te meten of misschien wilt u wel weten wat een vlakinbouw uitsparing is. De volgende materialen worden in video’s meer toegelicht:

Graniet

Klik hier voor meer informatie over granieten werkbladen (youtube)

Keramiek

Klik hier voor meer informatie over keramische werkbladen (youtube)

Terrazzo

Klik hier voor meer informatie over terrazzo werkbladen (youtube)

Composiet

Wij leveren composiet van topmerken silestone en compac

Assortiment

U kunt bij ons diverse materialen en bladen aanschaffen. Neem een kijkje in het assortiment van composiet werkblad van het merk compac of een composiet werkblad van Silestone. Bekijk het aanbod van granietkeramiek en terrazzo. Tevens kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van natuursteen vensterbankennatuursteen tafelbladennatuursteen badkamerbladen.

Naast de materialen en bladen kunt u bij ons ook diverse kranen en spoelbakken aanschaffen.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van terrazzokeukenblad.be