ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Badkamerbladen

Naast het aanleveren van aanrechtbladen, zijn wij ook actief in het leveren van vensterbanken, badkamerbladen en tafelbladen. Dit is voor ons geen moeilijke opgave aangezien we de stenen zo kunnen aanpassen naar uw wens. Twijfelt u over een andere toepassing voor werkbladen dan voor uw  keuken? Vraag dan een gratis offerte aan

Badkamerbladen met uw eigen ‘touch’

De badkamerbladen die wij op dit moment leveren zijn composiet, graniet, terrazzo en keramiek.  Er zijn verschillende variaties mogelijk.  U kunt in diverse mogelijkheden uw eigen creativiteit kwijt. Wilt u dezelfde kleur op de tegels terug laten komen die reeds in uw badkamer te zien is? Of heeft u liever een granieten vloer of deurplint? Een kastje waar u uw zeep en andere attributen kunt zetten? Wij leveren en monteren dit geheel naar u wens. Uiteraard zijn de top merken Silestone en Compac ook bij ons beschikbaar. Zij leveren zowel top kwaliteit badkamerbladen van marmer en composiet.

Het is bij dus ons ook mogelijk om badkamerbladen van terrazzo bestellen. Terrazzo is een bijzonder materiaal dat ontstaan is door marmer- en natuursteenkorrels te mengen met cement. Het materiaal is waterdicht, een groot voordeel voor in de badkamer, en ziet er erg luxe uit. Terrazzo wordt voornamelijk voor vloertegels gebruikt en zou dus ook niet misstaan voor uw badkamervloer. Het is echter ook mogelijk om werkbladen van terrazzo te laten maken.

Spoelbakken en kranen

Ook het installeren van uw badkamerbladen in uw badkamer  kunnen wij voor u regelen. Naast het leveren van badkamerbladen, zijn wij bovendien ook gespecialiseerd in spoelbakken die wij zowel in roestvrij staal  als in tegenvariant kunnen leveren. Daarnaast bieden wij ook een aanbod van kranen aan die makkelijk gecombineerd kunnen worden met de aankoop van badkamerbladen. De kranen zijn erg mooi en zullen zeker niet misstaan in uw mooie badkamer.

De gewenste maten van uw badkamerbladen evenals de naam van de stenen, kunt u bij ons doorgeven door middel van het invullen van de offerte. Ook het doorgeven van de door u gewenste kranen en wasbakken aan ons kunt u via dit offerte formulier regelen. In dit geval zullen wij u een nauwkeurige offerte toesturen.

Voor meer informatie over de service en de garantie , staan wij u graag ter woord. Voor meer informatie over de verschillende kleuren en mogelijkheden van uw badkamerbaden, maken wij graag een afspraak met u en komen wij graag bij u langs voor een persoonlijke toelichting. Uiteraard kunt u ons ook een belletje geven en kunnen wij u via de telefoon gemakkelijk te woord staan.