ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Compac Composiet

Compac Composiet is  een ideale keuze voor werkbladen in de keuken. De keukenbladen van composiet zijn mooi, handig en zijn bovendien makkelijk schoon te maken. Deze bladen ...verder lezen

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Dure showrooms, enorme oppervlakten en grote opslag ruimtes zijn bij ons niet van toepassing. Onze voorraad staat naast de fabriek waardoor er een hoop kosten bespaard worden. Ook hebben wij het transport helemaal zelf geregeld en zullen tussenpersonen in dit plaatje niet voorkomen. De dienstverlening en de kwaliteit leidt hier echter zeker niet onder. Integendeel zelfs. U heeft bij ons zelfs ook de keuze om  het alles zelf te installeren en op te meten of het door ons te laten doen. Dit kunt u geheel zelf bepalen. U kunt dus ervoor kiezen om ons enkel de stenen te laten leveren om zo nog meer geld te besparen.

Werkbladen laten installeren en andere diensten

Het laten installeren van uw werkbladen, tafelbladen, badkamerbladen en vensterbanken is geen gratis dienst maar kan toch in veel gevallen de moeite waard zijn. Zeker in het geval van ons hoofdproduct, prachtige bladen van terrazzo, is het handig om gebruik te maken van deze dienst aangezien terrazzo bladen erg zwaar zijn. Deze zijn namelijk gemaakt van cement, een materiaal dat van nature behoorlijk zwaar is.

We bieden ook nog een hoop andere diensten aan zoals het opsturen van proefexemplaren zodat u kunt bepalen welk materiaal het beste past bij u in de keuken, badkamer of garage. Daarnaast kunt u ook jarenlang gebruik maken van de garantie die wij aanbieden bij alle werkbladen.

Snel weten waar u aan toe bent? Vraag hier snel en makkelijk een offerte aan. Het kost slechts een minuut om in te vullen . Ook staan wij u graag ter woord voor verdere vragen en/of opmerkingen.

U kunt hier snel en makkelijk een offerte aanvragen![/readmore]