ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Natuursteen fabriek

De fabriek bewerkt de stenen zodat deze voldoen aan al uw eisen en wensen. De bladen worden gesneden, geproduceerd, afgewerkt en uiteindelijk nadat het product voltooid is, getransporteerd naar uw adres. Onze bladen worden rechtstreeks uit de fabriek bij u thuis geleverd. Zo behoudt het blad zijn kwaliteit en kunnen we u de laagste prijs aanbieden. Zo hoeven we geen gebruik te maken van andere vormen van transport en besparen we de kosten die de tussenpersonen doorberekenen om winst te maken. Daarnaast hebben we geen grote voorraden, showrooms en enorme opslagruimtes die allemaal geld kosten. De bladen gaan op vervoer van Portugal naar Nederland, zonder tussen schakels.

Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld onze productie, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Wat wordt er in de fabriek gedaan?

Terrazzo bladen worden in de fabriek geproduceerd die onder andere gespecialiseerd zijn in natuursteen. De stenen die in onze natuurstenen fabrieken worden bewerkt en geproduceerd zijn van superieure kwaliteit. Wij leveren tafelbladen, badkamerbladen, keukenbladen, vensterbanken en bladen die voor andere toepassingen gebruikt kunnen worden. De materialen die wij aanbieden zijn terrazzo, composiet, graniet en keramiek. De bladen kunnen ook afgewerkt worden. U kunt uw blad laten polijsten of laten afwerken in onder andere de volgende afwerkingen: suede, volcano, matte of ovo.

Het is echt belangrijk dat de aller beste materialen en machines worden gebruikt bij het bewerken en produceren van natuursteen. Tijdens het produceren van de werkbladen wordt er gewerkt met de waterjet techniek en de RIM cutting disk techniek. Deze technieken worden gebruikt door onze deskundige medewerkers welke over de nodige ervaring en kennis beschikken over deze nieuwe technologieen. De stenen worden voor en tijdens de productie regelmatig gecontroleerd en bewerkt als dit nodig is. De fabriek produceert tafelbladen, keukenbladen, badkamerbladen en vensterbanken van diverse materialen.

Ieder materiaal heeft weer zo haar eigen voordelen en nadelen. U kunt kiezen voor terrazzo, composiet, keramiek en graniet. We bieden op onze site voornamelijk bladen van terrazzo aan. Dit materiaal is een unieke steen welke is ontstaan is door het mengen van cement met natuursteen- en marmerkorrels. Terrazzo is waterdicht en goed bestand tegen krassen en is daarom erg in trek.

Mocht u nog vragen hebben over het productieproces of over de materialen, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Mocht u uitgebreid advies willen hebben, dan komen wij graag langs voor een gesprek. Of laat een berichtje achter op onze facebook pagina. U kunt ook een offerte aanvragen.