ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie

Bij ons bent u standaard verzekerd van garantie en service. Op de kranen, spoelbakken en accessoires ontvangt u bijvoorbeeld twee jaar garantie. Onze werkbladen worden onder andere verzorgd door topmerken Compac en Silestone  en wij kunnen u dus vol overtuiging zeggen dat al onze producten van de aller hoogste kwaliteit zijn.

De bladen kunnen jarenlang mee en behouden hun kwaliteit. En indien er dan toch problemen ontstaan, dan wordt het product met het inachtneming van de algemene voorwaarden van de garantie hersteld. Voorrijkosten zijn hier niet bij inbegrepen.

Waarom zijn onze prijzen zo laag?

Wij hanteren scherpe prijzen op onze producten. Dit heeft natuurlijk geen invloed op onze uitstekende service en kwaliteit. In tegendeel zelfs. Door het online kopen van uw keukenbladen, besparen wij u een hoop kosten. De kosten die bij overige bedrijven gemaakt worden, worden vaak doorberekent in de prijs. Denk hierbij aan de showroomkosten, de vele tussenpersonen of een groot kantoor. Deze kosten besparen wij u allemaal, waardoor onze service en scherpe prijzen hier niet onder zullen lijden.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op bijvoorbeeld een terrazzo werkblad, badkamerblad of vensterbank? Vraag dan nu bij ons een offerte aan. Wij zorgen er dan dat u zo snel mogelijk een prijsopgave van ons ontvangt.

Showroom of webwinkel?

Door dat u niet mee betaalt aan die vaste kosten die hierboven genoemd zijn, kunnen wij hele scherpe prijzen bieden. Uiteraard begrijpen wij dat u bij de aankoop wellicht even de steen wilt zien. Dit is geen enkel probleem. Wij sturen tegen een kleine vergoeding, kleine stalen op om u een goed idee te geven van hoe het product er nou daadwerkelijk uit ziet. Ook kunnen wij langs komen en nemen wij de stenen voor u mee.

Kijkt u rustig even op de video pagina van onze website waarin we vertellen over de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van de stenen die wij leveren.  Veel vragen zijn ook te vinden in de FAQ. Heeft u een andere vraag, of een vraag over de garantie, neem gerust contact op.

Voor vragen kunt u ons bereiken via het contact formulier. U kunt daarnaast ook meteen een offerte aanvragen.