ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keukenblad tekening

Er wordt veel aan ons gevraagd hoe een keukenblad tekening gemaakt moet worden. In de video’s hieronder gaan wij hier uitgebreid op in. Hier laten wij goed zien aan welke eisen deze moet voldoen.

Hoe een werkblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

De werkblad tekeningen zijn op verschillende manieren naar ons te sturen. Dit zijn de meest voor de hand liggende manieren: het inscannen van uw keukenblad tekening en deze versturen over de fax, per e-mail via de computer of desnoods via de post. Het is maar net wat u het handigst vindt om te doen. Wij laten u hier geheel vrij in.
DSC00291

Als wij de tekening hebben ontvangen, sturen wij er een duidelijke tekening voor terug ter verduidelijking:
DSC00289

Keukenblad tekening – Het opmeten van de maten

Het is niet alleen belangrijk om uw keukenblad op te meten. Het is ook van belang dat de maten van de keuken zelf (in het geval van een keukenblad) opneemt. De monteurs moeten namelijk weten waar de werkbladen geplaatst kunnen worden. Daarnaast is het handig als u er op tijd achterkomt dat het keukenwerkblad te groot of juist te klein is voor uw situatie. Het is namelijk niet zo makkelijk om een keukenblad aan te passen wanneer deze eenmaal is geproduceerd en in uw keuken is geplaatst.

Wij kunnen voor u, volledig gratis, alle maten in uw keuken opmeten. Daar stellen we wel een voorwaarde aan; u zult namelijk wel eerst onze offerte accepteren. Om te voorkomen dat wij voor niets rijden en onnodige kosten maken, is het voor ons belangrijk dat wij enkel maten opmeten van keukens waar ook echt een keukenblad van ons geplaatst zal worden. Anders moeten we deze onnodige kosten doorberekenen in onze prijzen en dat zou betekenen dat u hiervoor meer voor moeten betalen. Dat leek ons geen leuk idee.