ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen

Kranen voor uw keuken werkblad

Eén van de belangrijkste onderdelen van uw keuken zijn kranen. De kraan gebruikt u ontzettend vaak voor de meest uiteenlopende zaken. Daarom bieden wij naast de werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken ook een mooi assortiment kranen aan. Deze kranen zijn mooi te combineren met de keukenwerkbladen die wij hebben. Het handigst is om de kraan samen met uw aanrechtblad aan te schaffen. Dit voorkomt namelijk een hoop werk met het produceren van het werkblad omdat we meteen een uitsparing voor de kraan en de spoelbak kunnen maken. Ook voor de kranen kunnen wij voor de installatie zorgen en op zowel kranen en spoelbakken zit twee jaar garantie.

Kranen | Welke kraan past het best bij uw keuken?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een mooie kraan bij uw werkblad, kunnen wij dit uiteraard voor u regelen. Wij maken een afspraak om bij u langs te komen en nemen onze stalen mee zodat u een goed beeld heeft van uw wellicht nieuwe aankoop. Wij zijn erg gespecialiseerd op het gebied van kranen, werkbladen en spoelbakken. Voor eventuele vragen kunt u daarom ook altijd bij ons terecht.

Wij bieden hele scherpe prijzen. Dit kunnen wij ons veroorloven doordat wij geen gebruik maken van showrooms, tussenpersonen of andere zaken waardoor we veel minder kosten hebben. Dit merkt u dus in onze prijzen. Andere aanbieders rekenen al deze onnodige kostenposten door in hun prijzen waardoor u dus meer betaald voor diensten waar u nooit gebruik van maakt.

Kranen | Vervangen van kranen

Uw kraan vervangen of verplaatsen naar een andere locatie? Geen probleem! Wij helpen u bij het verplaatsen van de kraan naar bijvoorbeeld de garage of het toilet. Wij kunnen groot inkopen tegen een zeer lage prijs.

Twijfel niet langer en neem contact op met ons via het contact formulier. Mocht u uw keuze gemaakt hebben, kunt u uiteraard de kranen kopen via onze website door een offerte formulier in te vullen.