ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Onze Prijzen

Zeer aantrekkelijke prijzen.

Wij bieden u de scherpste prijzen aan omdat wij dit ons kunnen veroorloven. Een webwinkel heeft namelijk vele voordelen. Dit in tegenstelling tot het hebben van een fysieke winkel; deze brengt namelijk vele kosten met zich mee. Omdat wij deze kosten niet hebben, kunnen wij u de laagste prijzen aanbieden. Onze voorraden worden direct ingekocht bij de fabriek en worden daarnaast opgeslagen. Zo besparen we de kosten van de tussenpersonen die allen een deel van de winst innemen. De lage prijzen betekenen niet dat de kwaliteit van de stenen minder is. Sterker nog, de stenen die gebruikt worden om bladen te produceren zijn van de beste kwaliteit mogelijk. De marktleiders op het gebied van natuursteen, zoals composiet producenten Silestone en Compac, leveren aan ons dus u kunt er vanuit da al onze stenen kwalitatief goed zijn. Deze fabrikanten onderscheiden zich op de markt door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Verschillen tussen een showroom en webwinkel

Een showroom zit vast aan vele kosten die een webwinkel niet heeft. Een showroom hebben betekent dat er een gebouw dat gehuurd moet worden. Daarnaast is er een ruimte nodig waar de voorraden natuurstenen opgeslagen kunnen worden. Bovendien is er veel personeel nodig om een showroom te onderhouden. Ook daar zijn kosten aan verbonden. Omdat wij onze voorraad naast de fabriek hebben staan, hebben wij geen transport en tussenpersonen nodig. Voordat u een product aanschaft, wilt u deze natuurlijk van dichtbij kunnen kiezen en aanraken. U kunt, voor een kleine vergoeding, enkele stalen toegestuurd krijgen om deze beter te kunnen beoordelen en vergelijken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij leveren de bladen bij uw thuis en kunnen deze ook voor u installeren en inmeten als u dat wilt. Onze experts weten alles van verschillende uitsparingen, zoals kookplaatsparingen, maar ook van afmetingen, afwerkingen, hoeken, plinten en nog veel meer. Als u vandaag een offerte aanvraagt, dan zullen de kosten van het installeren niet bij deze prijs inbegrepen zijn. De extra kosten zijn het echter meer dan waard en scheelt een hoop overlast.

Vragen over onze prijzen en offerte aanvragen

U kunt diverse video’s bekijken op de video pagina. Daar worden de verschillen en eigenschappen van de verschillende stenen uitgelegd. Mocht u nog vragen hebben en staat deze niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. Daarnaast kunt ook meteen een prijs opvragen. Dit kunt u doen door ons offerte formulier in te vullen en op te sturen.