ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Overige toepassingen

Wij leveren tafelbladen, keukenbladen, vensterbanken, badkamerbladen en installeren deze ook voor u, indien u dit wenst. Wilt u echter een blad voor andere toepassingen dan de hierboven beschreven functies, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen in de fabriek de stenen zo bewerken dat deze geschikt zijn voor de door u gewenste toepassingen. U kunt bij ons ook een budgetsteen aanschaffen uit onze budgetlijn. De marktleiders op het gebied van composiet zijn  Silestone en Compac. Omdat wij enkel stenen leveren van goede kwaliteit, leveren wij dus voornamelijk stenen van deze twee aanbieders.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor persoonlijk en uitgebreid advies. Naast bladen van terrazzo, kunt u ook een blad aanschaffen van composiet, keramiek en graniet.

Overige toepassingen | Offerte aanvragen

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier op onze website. Vul de gewenste maten en de naam van de stenen in en wij zullen alle mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Voor een natuurstenen blad van topkwaliteit tegen een scherpe prijs bent u bij ons op het goede adres. Wilt u een blad voor andere toepassingen dan op de website staat beschreven, neem dan gerust contact met ons op.

Overige toepassingen | Zakelijke mogelijkheden

Naast het leveren aan klanten en diverse bedrijven, leveren wij ook B2B, oftewel Business 2 Business. Wilt u hier meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen. Omdat de oplages in zakelijke overeenkomsten over het algemeen vele malen groter zijn, kunnen we nog mooiere prijzen aanbieden. We bieden van nature namelijk al erg lage prijzen aan voor top kwaliteit stenen maar bij een grote order zullen de prijzen pas echt ongelooflijk mooi zijn.

In het geval van Business 2 Business leveren wij aan heel Europa waarbij het gros van onze klanten in Nederland, België en Duitsland zitten. Voor meer informatie over onze zakelijke mogelijkheden willen we verzoek om contact met ons op te nemen zodat wij u meer kunnen vertellen.