ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakken

Ontvang gratis spoelbakuitsparingen bij een bestelling vanaf €999

Spoelbakken voor diverse locaties.

Wij leveren prachtige spoelbakken in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een RVS uitvoering, een uitvoering van steen of een spoelbak in een tegeltjesvariant. Verder kunnen onze kranen en spoelbakken worden afgestemd op de bladen van natuursteen in uw badkamer of keuken. Wij leveren en installeren, indien u dit wenst, het badkamerblad of keukenblad. Tevens kunnen onze deskundige de spoelbak ook meteen installeren.

Spoelbakken | Toepassingen

Een spoelbak is een veelgebruikt onderdeel van de keuken of badkamer. Het wordt namelijk meerdere keren per dag gebruikt. Wilt u uw handen wassen, koken, water drinken of groente wassen? Dan is een spoelbak altijd van belang. Onze spoelbakken sluiten perfect aan bij onze bladen van natuursteen. U kunt er ook voor kiezen om een spoelbak aan te schaffen met een andere uitstraling dan uw keukenblad of badkamerblad. Onze deskundigen kunnen zowel de installatie van de kraan verzorgen als voor de bladen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de bijpassende spoelbakken en kranen, neem dan contact met ons op. Wij komen langs met enkele stalen van de bladen, zodat u een beter beeld heeft van de materialen die wij aanbieden, te weten terrazzo, graniet, composiet en keramiek. Wij besparen door het hebben van een webwinkel veel kosten. Wij hebben bijvoorbeeld geen kosten voor het huren van meerdere panden, het inrichten van showrooms en het bijhouden van enorme voorraden. Zo kunt u uw blad bij ons voor een zeer scherpe prijs aanschaffen. En ook in het geval van spoelbakken en kranen kunnen wij u, omdat wij goede contacten hebben met de fabrikanten van deze, zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Spoelbakken | Vragen en Offerte

Wilt een spoelbak plaatsen in een andere kamer dan een badkamer of keuken, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Mocht u hier meer informatie over willen verkrijgen, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden u te voorzien van het beste advies.Neem contact met ons op via het contact formulier.

Wilt u weten hoeveel u kwijt bent voor het leveren van de prachtige spoelbakken uit ons assortiment? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Geef uw gewenste maten en de naam van de stenen door. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een scherpe offerte sturen met gedetailleerd advies. Vraag nu uw gratis offerte aan.

Geef ons gerust een belletje om meer te weten over onze service en de garantie die u ontvangt bij de spoelbakken. Wilt u uitgebreide informatie een advies, dan komen wij langs met een persoonlijk consult.