ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken

Vensterbanken bepalen voor een groot deel welke sfeer het huis uitstraalt. Op onze website ziet u welk bladen wij maken en leveren, maar wenst u een blad te hebben voor een locatie in het huis die niet op de website staat, neem dan gerust contact op en wij zullen kijken naar de mogelijkheden. De stenen kunnen in de fabriek bewerkt worden tot uw ontwerp.

Naast werkbladen ook vensterbankentafelbladen leveren wij ook badkamerbladen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel gerust om een offerte aan te vragen.

Vensterbanken met een eigen draai

De vensterbanken kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Naast een blad vensterbank van terrazzo kunt u ook kiezen uit de materialen composiet, keramiek of graniet. U bepaalt dus zelf hoe uw vensterbank eruit komt te zien. Wilt u de kleuren laten terugkomen die in de rest van het interieur aanwezig zijn of wilt u juist een totaal andere kleur dan hetgeen wat u nu al in de woonkamer of keuken heeft? Bij ons is dit geen probleem. Wij maken de vensterbanken en bladen naar wens, zodat u tevreden bent. Topmerken Silestone en Compac leveren de stenen van topkwaliteit. Deze merken zijn marktleiders op het gebied van natuursteen en zijn twee van onze belangrijkste leveranciers. Een vensterbank van terrazzo, keramiek, composiet of graniet gaat jarenlang mee en behoudt zijn kwaliteit en uiterlijk. Op onze website kunt u zien wat de eigenschappen, voordelen en onderlinge verschillen zijn van al deze materialen. Mocht u meer willen weten over het fabriceren van onze natuurstenen bladen, dan kunt u dit terugvinden op de pagina waar de fabriek wordt toegelicht.

Installatie en informatie

De vensterbank wordt naar uw specificaties geleverd en, indien u dit wenst, installeren we deze ook voor u. Wij leveren ook keukenbladen, tafelbladen en badkamerbladen en kunnen deze ook gelijk installeren. Naast de vensterbanken en bladen kunt u ook prachtige spoelbakken en kranen bij ons aanschaffen. De spoelbakken zijn beschikbaar in roestvrij staal, steen en tegeltjesvariant. U kunt ook kranen aanschaffen die afgestemd zijn op uw vensterbank.

Vraag een offerte aan en vul uw gewenste maten en de naam van de gewenste stenen in. Wij zullen u een uitgebreid advies voorleggen in de offerte die u zo snel mogelijk zult ontvangen.

Geef ons gerust een belletje als u meer wilt weten over onze service en de garantie. Mocht u een kleur of materiaal wat beter willen bekijken, dan kunt u via onze website stalen bestellen, zodat u een beter beeld heeft van het materiaal en alles kunt vergelijken. Tevens kunt u ons uitnodigen voor een persoonlijk consult.