ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Een keukenblad installeren

Naast de kwaliteit van het werkblad, is het juist installeren van het werkblad ook ontzettend belangrijk. Veel consumenten onderschatten het installeren. Mocht het werkblad niet goed gemonteerd zijn, dan kan dit grote en dure gevolgen hebben voor uw keuken. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom hebben wij specialisten in dienst, die exact weten hoe ze een werkblad moeten installeren. Uiteraard speelt de prijs ook een grote rol in het aanschaffen van de stenen. Mooie stenen die wat goedkoper zijn krijgen vaak de voorkeur. Echter zijn deze stenen wel veel gevoeliger voor bijvoorbeeld krassen, breuken en kleurschakelingen door de hitte. Ook zijn er veel bedrijven die u niet de juiste kwaliteit kunnen bieden waar u recht op heeft. Dit is natuurlijk grote onzin en zonde van uw geld.

Een keukenblad installeren | Waarom wel of niet zelf doen

Het installeren van uw werkblad kunnen wij voor u regelen. Mocht u dit zelf willen doen, dan kan dit natuurlijk ook, desalniettemin raden wij dit echter af. Wij hebben specialisten in dienst die hier veel ervaring mee hebben. Voorkom daarom problemen en laat ons de werkbladen installeren. Mocht u dit toch zelf willen doen, zorg er dan wel voor dat u een goede steen met veel kwaliteit aanschaft.

Onze fabriek zorgt voor de hoogste kwaliteit waardoor wij de maten van de werkbladen tot in de perfectie willen maken. Een werkblad is vaak rond de 50 kg per 100cm*62 cm, wat bij een 5 meter al op 250kg neer komt! Voor een kleine vergoeding komen wij het werkblad installeren en krijgt u gratis adviezen over het onderhoud.

Een keukenblad installeren | Kies voor vakmanschap

Het is tegenwoordig voor studenten en andere potige jonge mannen een populair bijbaantje om keukenbladen te tillen en te plaatsen. Dit maakt ze echter nog geen vakkundige installateur. Wij hebben specialisten in dienst. Dit is niet iemand die even iets komt afleveren, nee, dit is echt vakmanschap. Wij vinden het erg belangrijk dat de werkbladen op de juiste manier worden gemonteerd. Kit-resten, beschadigingen aan de muur, aan de keukenkastjes of deurpost; we hebben het van onze klanten allemaal al een keer mogen vernemen. Kies daarom dus voor kwaliteit, ook tijdens de installatie.

Wilt u weten hoeveel het gaat kosten om bij door ons top kwaliteit stenen van onder andere terrazzo te laten leveren? Door middel van een offerte kunt u een goed idee krijgen van hoeveel de door u gewenste natuurstenen zullen kosten. Let op: De kosten van het installeren van de bladen worden niet meegenomen in de offerte.