ACTIE: NU: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keukenbladen

Een natuursteen werkblad voor in de keuken is gemaakt van een zwaar materiaal. Keukenbladen van natuursteen zijn mooi, makkelijk en erg schoon. Het oppervlak is erg duurzaam, hittebestendig, blijft mooi van kleur en is makkelijk schoon te maken. Daarbij komt ook nog eens bij kijken dat het werkblad het ultieme uithangbord van uw keuken moet zijn.

Kwarts, ook wel composiet genoemd, wordt al jaren gebruikt als materiaal voor werkbladen in de keuken. Door de hoge kosten die hier aan verbonden waren, behoorde dit materiaal in het verleden enkel tot de hogere segmenten van de markt. Silestone biedt u werkbladen die voor 93% uit natuurlijk kwarts bestaan. Het is daarom een erg hard en bestendig materiaal. De bladen van Silestone composiet hebben hygiënische eigenschappen en zijn daarom uniek in de markt. Ook is dit oppervlak goed te gebruiken voor badkamers, vloeren en wandbekledingen.

Met de jaren mee hebben speciale technieken ervoor gezorgd dat de prijs voor iedereen betaalbaar is geworden. Composiet is een redelijk nieuw werkblad voor in de keuken. De onderhoudskosten zijn erg laag en er is een ruime keus aan kleuren.

We raden echter ook aan om naar andere materialen te kijken. Keramiek beschikt over vrijwel dezelfde voordelen als composiet en is bovendien in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar. Terrazzo en graniet hebben daarnaast een prachtig, natuurlijk uiterlijk welke uw keuken of badkamer een stuk deftiger uit laat zien.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Met dure showrooms, grote opslagruimtes en tussenpersonen willen wij niets te maken hebben. Vandaar dat wij zulke lage prijzen kunnen hanteren. De fabriek waar al onze producten gemaakt of bewerkt worden, staat pal naast onze voorraad. Wij hoeven dus geen rekening te houden met transportkosten etc. Omdat onze prijzen zo scherp zijn, moet u niet denken dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en goede service die wij u bieden. In tegendeel juist. Wij willen uw keuken mooier maken door middel van onze fantastische natuurstenen. Ook bieden wij u de keuze of u alles zelf wilt installeren, of dat u dat liever door ons wilt laten doen. Wij raden aan om dit door ons te laten doen. Specialisten zorgen ervoor dat alles precies zo gaat als het moet gaan. Ze hebben veel ervaring op dit gebied en doen alles zo nauwkeurig mogelijk.

Meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan hier een offerte aan!